Een Flexwerkplek of eigen kantoor huren per twee maanden, een praktijkruimte naar eigen wens inrichten en gebruiken of een plek huren om een workshop te geven. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk.

Waarom kiezen voor een werkplek bij Your Workplace?

Razendsnel Glasvezel Internet

Iedere werkplek beschikt over een draadloze internetverbinding.

7 dagen per week beschikbaar

Je kunt op alle dagen van de week gebruikmaken van Your Workplace.

Ondernemen in een gezellig netwerk

Het is gaaf als we elkaar kunnen versterken en daarom zijn ondernemers uit verschillende Creatieve branches welkom!

Flexibel opzegtermijn van huurcontract

Met een flexibel opzegtermijn bedoelen we dat je de werkplek per 2 maanden kunt huren.

EIGEN OF GEDEELDE WERKPLEK

Als zelfstandig ondernemer is het een voordeel dat je thuis je werk kunt doen. Dat kan ook een valkuil zijn. Die heerlijk bank ziet er dan soms zo verleidelijk uit… Ideaal dus om een inspirerende werkplek buiten de deur te hebben.

Dan ben je bij Your Workplace in Monster op het goede adres. Een eigen werkplek, die je af kunt sluiten en waar je 7 dagen per week in kunt. Of een gedeelde FLEXwerkplek waar je ook andere ondernemers ontmoeten, je kunt klanten ontvangen en je eigen werk achter je laptop kunt doen.

PRESENTATIERUIMTE

Deze fijne ruimte is voorzien van een groot presentatiescherm. Daarom is deze ruimte goed geschikt om workshops of lezingen te geven. Of om bijvoorbeeld met een aantal mensen bij elkaar te komen voor een vergadering.

Deze ruimte is ook in dagdelen te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IMG_4571

PRAKTIJKRUIMTE

Op de eerste verdieping is deze totaal vernieuwde praktijkruimte te vinden. Ideaal te gebruiken als salon of praktijk. Helemaal naar eigen smaak in te richten, zodat je al je spullen bij elkaar hebt staan en je klanten kunt ontvangen. Beneden en boven is een openbare wachtruimte.

IMG_4625

WORKSHOPS

Workshops geven in de avond of in het weekend is zeer goed mogelijk in deze sfeervol ingerichte ruimte. Erg ruim opgezet, voorzien van een grote vergadertafel, loungehoek en een staande werktafel. Kom de sfeer gerust proeven. Hier worden regelmatig “huiskamer” workshops gegeven. Vraag ons naar de beschikbare data en de mogelijkheden.