Een werkplek moet aansluiten bij je wensen en daarom is het fijn om het eerst uit te proberen. Kom eens een kijkje nemen en kijk of dit een werkplek is die bij je past.

Een plek waar je lekker “je ding” kunt doen. Dat is waar de meeste ondernemers van dromen. Creatieve plannen uitwerken, projecten uitvoeren achter je laptop of ondernemers ontmoeten op een inspirerende plek.

Rondleiding/Kennismaking

Wil je eerst even een kijkje komen nemen om te kijken of je het een geschikte werkplek vindt? We laten je graag deze plek zien en denken natuurlijk met je mee!

Stuur dan even een e-mail naar: info@yourworkplace.nl Laat hierin je naam, telefoonnummer of e-mailadres achter waarop we je kunnen bereiken. Het is voor ons ook handig als je even kort verteld waar je de werkplek voor zou willen gaan gebruiken.

Hierna nemen we contact op voor een kennismaking + Rondleiding.

Werkplek uitproberen?

Wil je een werkdag bij Your Workplace uitproberen?
Leuk! Vul onderstaande gegevens in, met je gewenste datum en we maken een afspraak.

Stuur dan even een e-mail naar: info@yourworkplace.nl Laat hierin je naam, telefoonnummer of e-mailadres achter waarop we je kunnen bereiken + de gewenste datum voor een proefdag. Het is voor ons ook handig als je even kort verteld waar je de werkplek voor zou willen gaan gebruiken.

Hierna nemen we contact op voor een Gratis Proefdag.

Contact

Herckenrathstraat 1
2681 DG Monster
Westland – Zuid-Holland
E-mail: info@yourworkplace.nl
Facebook: YourWorkplace1